Nota de premsa de Gueopic

Aquest és el 5è any que GUEOPIC rep la subvenció de l’Obra Social de La Caixa, xifra que permet que aquesta associació molinenca segueixi donant suport a les famílies de persones amb dificultats comunicatives.  Aquest any l’import de la subvenció és de 4.750€. L’any passat va haver una recaiguda de l’import a causa de la COVID-19.

El motiu d’aquesta subvenció és ajudar a l’entitat molinenca a finançar-se totes les activitats y els projectes paral·lels que prepara, com per exemple el projecte Boccia, un club esportiu impulsat per GUEOPIC destinat a esportistes paralímpics.

Aquesta subvenció també els ajuda continuar tirant en davant el projecte de les tabletes, amb el qual l’entitat es compromet a enviar tabletes a nens i nenes amb dificultat per comunicar-se i sense recursos econòmics a qualsevol punt del món. Gràcies a la tauleta i la instal·lació de l’APP de GUEOPIC, més d’una 50ª de nens i nenes d’arreu del món poden comunicar-se amb més facilitats. Val a dir que les tabletes de GUEOPIC han arribat a països tant llunyans com Argentina, Mèxic, Veneçuela i Nicaragua.

Afortunadament, GUEOPIC compta amb altres fonts de fiançament com ara la quota de socis solidaris (actualment compten amb 60 socis) i la quota de patrocinadors (actualment compten amb 25 empreses).

L’Ajuntament de Molins de Rei també ajuda a GUEOPIC amb una subvenció anual. L’any 2020 els vam donar 1000€ i l’any 2019 1200€. La xifra de 2021 es resoldrà aviat, després de l’aprovació del pressupost 2021. Nosaltres també lluitem perquè cada dia a Molins de Rei siguem més inclusius i més tolerants amb la diversitat de la nostra societat. Ja sabeu que aquest és un dels objectius d’aquest govern; estar al costat de les persones que més ens necessiten i dotar-los dels recursos necessaris per millorar la seva qualitat de vida.