La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han intensificat, aquests darrers dies, les actuacions conjuntes per tal d’evitar que els ciutadans incompleixin les restriccions imposades per la COVID-19. En concret entre el dilluns 11 de gener i diumenge 17 de gener s’han aturat a 223 vehicles i a 283 persones. En aquests controls, segons dades facilitades per l’Ajuntament, s’han denunciat a 16 persones, 8 d’elles per incomplir les restriccions de mobilitat, 4 per no portar mascareta i 4 per sobrepassar el límit de persones assistents a trobades (privades o públiques) sense mascareta.

En els primers deu dies de l’any els dos cossos policials que actuen a la vila van posar un total de 26 multes. La major part de les sancions, 23, van ser  per incomplir les restriccions de mobilitat i no portar mascareta i 3 per incomplir l’horari i/o l’aforament en bars. A més sis de les persones multades eren reincidents doncs ja havent estat denunciades en altres ocasions.

111 multes imposades fins a final d’any

Entre el 25 d’octubre i finals de desembre, quan va entrar en vigor el toc de queda i les restriccions de mobilitat primer municipals i després comarcals, Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han posat un total de 111 sancions a persones que incomplien la normativa establerta. La majoria de multes han estat per no respectar les restriccions de mobilitat i en segon lloc per no dur la mascareta.

Josep Ferrer