A les 16:10h de la tarda els bombers han donat per extingit l’incendi d’una nau industrial que s’ha declarat pocs minuts després de les 13:30h d’aquest dissabte 26 de setembre. El foc, que hauria començat en un generador elèctric situat a la part alta de la nau, ha cremat el sostre d’aquest immoble, dos vehicles i material que hi havia al taller. Cap persona ha resultat ferida

La nau, aïllada i envoltada de vegetació, està situada en el número 17 del Camí del Riu, a tocar de la B-23, just a l’alçada de l’accés direcció Barcelona que hi ha abans de creuar el pont sobre el Llobregat de la N-340.

El foc s’ha produït a la mateixa zona on ahir divendres se’n va originar un altre i en el que es va cremar només vegetació. Els bombers desvinculen tots dos incendis i asseguren que res té a veure un amb l’altre.

Ahir divendres els bombers van haver d’intervenir en tres incendis de vegetació en un radi de pocs quilòmetres al voltant de Molins de Rei, en concret en l’esmentat a peu de la B-23 i també en els termes municipals de Pallejà i Sant Vicenç dels Horts. Igual que el foc d’aquest dissabte els tres focs de divendres van començar cap a la mateixa hora.

Redacció

Fotografies cedides per @jordicosta1425