Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Amb l’objectiu d’acompanyar, formar i donar suport als emprenedors, empresaris, comerciants  i autònoms, davant la situació produïda per la Covid-19, l’Ajuntament de Molins de Rei,  des del Servei d’Empreses, va engegar un conjunt d’accions formatives  online.

Les càpsules formatives que ja s’han realitzat durant el passat mes de maig han estat:

  • Capacitació empresarial i coaching comercial:  dies 5, 6 i 7 de maig , amb una durada de 12 h . L’objectiu d’aquesta formació, va ser  donar recursos per aprendre a gestionar l’adversitat, adaptar-se  als canvis , tenir sempre més il·lusió que por,  conèixer i treballar els propis límits, i  augmentar la confiança.
  • Intel·ligència emocional: dies 12,13 i 14 de maig ,amb una durada de  9 h.  L’objectiu va ser conèixer i aprendre eines  per a millorar la pròpia intel·ligència emocional i  aplicar-la a les relacions comercials per aconseguir millors resultats.
  • El teu negoci a Instagram: dies 19, 20 i 22 de maig,  amb una durada de  9 h.  Els participants van poder aprendre a utilitzar aquesta eina com a espai imprescindible per promocionar-se, donar-se a conèixer, comunicar-se i connectar amb els seus usuaris.

Tots els participants han comptat, no només amb les jornades online, sinó també amb la tutorització posterior dels formadors, on han pogut aprofundir en determinats temes del seu interès i resoldre dubtes de forma personalitzada i enfocada alls seus propis negocis i/o projectes empresarials.

La participació i la valoració posterior d’aquestes activitats ha estat un èxit. Han assistit a les formacions de forma telemàtica un total de  36 persones.