Comunicat de premsa de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Molins de Rei

El Jovent Republicà de Molins de Rei valorem molt positivament l’acte d’ahir divendres 2 d’octubre, que va consistir en la retransmissió en directe de l’estrena a TV3 de la pel·lícula ‘La mort de Guillem’, una pel·lícula que narra tota la polèmica judicial arran de l’assassinat de Guillem Agulló. Malgrat la pluja de les hores anteriors i el fred, vam omplir la trentena de places que teníem previstes amb públic de totes les edats.

Teníem moltes ganes de dur a terme aquesta projecció, ja que creiem fermament en la lluita antifeixista i en els valors que defensava Guillem, i considerem que el fet de veure la retransmissió per TV3 era necessari per reforçar el missatge de germanor a través dels Països Catalans, ja que va ser una retransmissió simultània també al País Valencià i a les Illes Balears.

No ens estarem de denunciar la injustícia que envolta aquest cas i la impunitat del feixisme, defensem que ara mateix el millor homenatge que se li pot fer a en Guillem és mantenir viva la seva memòria. Per aquest motiu volem donar les gràcies a tots els assistents i a les persones implicades en l’organització d’aquest acte.