L’escriptora molinenca Eva Moreno, amb el relat “La dona sense nom”, ha guanyat el segon premi en llengua catalana de la setzena edició del Concurs de Relats Breus per a Dones “Joana Raspall”, organitzat el Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat. Del relat de Moreno el jurat ha valorat la seva “frescor i originalitat”, segons es diu en un comunicat de premsa.

El primer premi en llengua catalana ha estat per Núria Lázaro Goya amb “Sakura en temps de l’oblit” i el tercer per Eva Pelegrí Margelí amb “Hoy puede ser un gran día”, títol en castellà tot i que el relat està escrit en català. En castellà el primer premi ha estat per “Sexo dèbil” de Lourdes Aso Torralba; el segon premi per “Tres pesetas y compra jabón Lagarto” de Mercè Fernández Rabinat; i el tercer premi per “Mi vida sin concierto”, de Mari Carmen Romero.

Les narracions premiades en totes dues llengües, català i castellà, estan dotades amb 200, 150 i 100 euros pel primer, segon i tercer premi respectivament. En aquesta edició s’han presentat catorze relats en català i deu en castellà.

El veredicte del jurat es va donar a conèixer el passat 19 de novembre. La pandèmia ha impedit fer-ho en un acte públic com s’havia fet fins ara.

Redacció