Informació facilitada per Cineclub HAL2002

Comencem el 2021 amb més cinema. Ja en teníem ganes! El proper divendres dia 22 de gener reprenem novament les projeccions del Cineclub després de l’aturada per festes nadalenques i, per descomptat, seguint en tot moment les mesures que la Generalitat ha anat adoptant amb relació a la pandèmia.

Esperant i desitjant recuperar la normalitat i agafar un bon ritme, et proposem a continuació les dues pel·lícules que projectarem les properes setmanes. Ja ho saps: ens encantaria trobar-nos amb tu a La Peni!

Gràcies per seguir-nos i per fer costat a les nostres propostes. Cuida’t molt,

L’equip del Cineclub HAL2002

Adam

22.01.21 – 20 h / La Peni

Marroc, 2019 / VOSE

Direcció: Maryam Touzani

Intèrprets: Lubna Azabal, Nisrine Erradi, Douae Belkhaouda

Abla regenta una humil pastisseria en el seu propi habitatge de Casablanca, on viu sola amb Warda, la seva filla de 8 anys. La seva rutina, dictada pel treball i les tasques domèstiques, es veu interrompuda un dia, quan algú truca a la seva porta. Es tracta de Sami, una jove embarassada que busca feina i sostre. A la petita l’atreu la nouvinguda des del primer moment, però la mare s’oposa inicialment a acollir a l’estranya a la seva casa. A poc a poc, la determinació d’Abla va cedint i l’arribada de Sami els ofereix a les tres la possibilitat d’una nova vida.

In the mood for love

12.02.21 – 20 h / La Peni

Hong-Kong, 2000 / VOSE

Direcció: Wong Kar-Wai

Intèrprets: Tony Leung Chiu-Wai, Maggie Cheung, Rebecca Pan

Hong Kong, 1962. Chow, redactor en cap d’un diari local, es muda amb la seva dona a un edifici habitat principalment per residents de Xangai. Allà coneix a Li-zhen, una jove que acaba d’instal·lar-se al mateix edifici amb el seu espòs. Ella és secretària d’una empresa d’exportació i el seu marit està contínuament de viatge de negocis. Com que la dona de Chow també està gairebé sempre fora de casa, Li-zhen i Chow passen cada vegada més temps junts i es fan molt amics. Un dia, tots dos descobriran una cosa inesperada sobre els seus respectius cònjuges.

Normes de seguretat
Es recomana la compra telemàtica d’entrades.Per garantir la seguretat dels assistents és important seguir en tot moment les recomanacions de La Peni i el Cineclub, en especial aquestes de caràcter general:

  • Arribeu amb temps, eviteu aglomeracions i respecteu la distància de seguretat
  • Seguiu els recorreguts marcats i respecteu la distribució dels seients disponibles
  • Utilitzeu el gel hidroalcohòlic a l’entrada
  • Porteu la mascareta durant tota l’activitat
  • No us aixequeu de la butaca mentre dura la sessió
  • Feu la sortida esglaonada començant per les files més properes a la porta

En compliment de la normativa es prendrà nota del nom i número de telèfon de tots les persones assistents

Venda d’entrades

Per seguretat s’ha reduït l’aforament de la sala a un 50% de la seva capacitat i recomanem fer la compra d’entrades amb previsió i telemàticament sempre que sigui possible.

  • Venda anticipada a través del portal d’internet Entrapolis(a partir del dilluns de la mateixa setmana de projecció de la pel·lícula)
  • Venda anticipada presencial a La Peni (de dilluns a dijous, de 18h a 20h, la mateixa setmana de projecció)

Venda abans de la sessió (el dia de la projecció, a partir de les 19h, si no s’han exhaurit en la venda anticipada).