L’Associació de Futbol Sala Molins reprèn aquest dissabte l’activitat després d’uns mesos d’obligada aturada per la pandèmia. Serà la quaranta-dosena temporada consecutiva que Molins de Rei tindrà una lliga regular local d’aquest esport

En aquest campionat hi haurà una única lliga de 15 equips i no dues divisions com en temporades anteriors. Els partits es jugaran en el poliesportiu municipal els dissabtes a la tarda entre les 14h i les 21hi sense que hi pugui haver públic a les graderies. Segons afirmen els organitzadors, l’Associació de Futbol Sala Molins “el campionat es jugarà amb les normes de seguretat establertes per les autoritats sanitàries; els jugadors no podran fer servir ni els vestidors ni les dutxes.

L’Àngel d’Aran campió de la temporada 2019-2020

En haver-se de suspendre el campionat de lliga de la temporada 2019-2020 quan encara quedaven força partits per disputar-se l’organització del campionat va decidir establir la classificació tal com estava en el moment de la suspensió.

Així a la Primera Divisió el campió ha estat l’Àngel d’Aran amb dos punts més que el segon classificat, el MECSA-Margarits. A la Segona Divisió el campió ha estat l’equip de Los Rifeños i segon ha quedat el Paraguay.

El màxim golejador de Primera Divisió ha estat José Miguel Manchado de L’Àngel d’Aran que va marcar 23 gols i el porter menys golejat ha estat Albert Bacarisas del FC Monckeys amb 14 goles encaixats. L’equip més esportiu ha estat el Pibes.

A la Segona Divisió el màxim golejador ha estat Alejandro del Carmen del Futsal amb 15 gols i els porters menys golejats han estat Javier Claudio del Paraguay i  Vicenç Castellanos del T. Otto Dièsel amb 17 gols encaixats cadascú. Els equips més esportius han estat Futsal i Esel.

Els partits de la primera jornada

Després del sorteig fet a les oficines de l’Associació de Futbol Sala Molins els partits de la primera jornada són aquests:

New Team – Tallers Molins (14:30h); Mercedes Molins – Inter Molins (15:25h); Viu El Chus – Pinma (16:20h); T. Otto Dièsel – Pibes (17:15h); L’Àngel d’Aran – Los Rifeños (18:10h); Los Rebuscados – Esel (19:05h); CF. Monkeys – MECSA-Margarits (20h); descansa, Cal Ferrer

Redacció

L’Àngel d’Aran
Mecsa-Margarits
Los Rifeños
Paraguay