L’Associació de Veïns del barri del Canal ha iniciat una recollida de signatures per demanar a l’Ajuntament que un espai d’aquest barri porti el nom de Vicenç Fernández, president de l’entitat durant 14 anys, mort el passat 27 de març per coronavirus. En concret es vol que es posi el seu nom a la plaça que hi ha entre el local de l’Associació de Veïns i el local del Centre Cívic

Acte d’homenatge

El passat dissabte 10 d’octubre la carpa de Riera Mariona va acollir l’acte d’homenatge a Vicenç Fernández, persona molt estimada no només al Canal sinó a tota la vila per la seva bonhomia i implicació en el món associatiu i cultural.

L’acte, conduït per Maribel Rodríguez, va comptar amb les intervencions de Lluís Carrasco, un dels artífexs de la famosa paella del barri i que enguany havien de fer per darrera vegada abans de cedir el relleu al Club Petanca que és qui, en principi, l’organitzarà a partir d’ara.

Son de l’Havana i Íngrid i Llorenç, artistes que sempre han participat en les festes del barri, van posar la nota musical a l’acte. La vídua d’en Vicenç, Rosa Ricart va agrair a l’Associació de Veïns l’organització de l’esdeveniment i totes les mostres de suport i condol que ha rebut per part d’amics i coneguts del seu marit. L’Entxuscat va cloure l’acte fent esclatar una traca.

Redacció

Espai que es vol que porti el nom de Vicenç Fernández