Article d’El Llaç nº 568

El passat dissabte 7 de novembre es va realitzar una acció de col·laboració solidària amb la iniciativa de Makers Molins, una popular entitat molinenca que s’ha mostrat molt activa arran de la pandèmia.

Durant tota la jornada, de 9 del matí a 6 de la tarda, es van establir diversos punts de recollida on les persones interessades a participar, podien realitzar la seva aportació.

Malgrat les dificultats actuals de poder tirar endavant la recollida d’aliments a causa de les mesures restrictives per la COVID-19, l’acollida, acceptació i participació de la gent va ser immillorable. Tant per les persones que s’apropaven a deixar aliments, com per la vintena de voluntaris que van col·laborar desinteressadament.

Tant és així que, a nivells numèrics, s’han recollit de 2.018,51 quilos d’aliments, entre els diversos productes més habituals com són: pasta, arròs, llegums, i altres secs de primera necessitat.

Comptar amb ajudes i propostes d’aquest caire ens ajuda a fer front a l’increment de famílies vulnerables, que s’ha donat arran de l’emergència, i a poder donar resposta a les seves necessitats primàries. A tall d’exemple, al Banc d’Aliments de Molins de Rei hem passat de tenir 136 famílies (febrer 2020) a 225 famílies (setembre 2020). No ens aturem i seguim treballant, estant cada cop més a prop de les persones.

Creu Roja Baix Llobregat Centre