Entre l’1 de gener i el 28 de febrer, els cossos de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han posat un total de 179 multes per incomplir les mesures de restriccions sanitàries imposades per la pandèmia. La majoria de les sancions han estat per no respectar el confinament horari i comarcal i per no dur posada la mascareta. També s’ha multat al propietari d’algun establiment obert al públic per no respectar la limitació d’horaris i/o aforaments, segons informació facilitada per la Guàrdia Urbana. Algunes de les persones multades eren reincidents.

A banda de les sancions imposades, els dos cossos policials han fet actuacions conjuntes aturant a vehicles i a vianants sospitosos d’incomplir la normativa establerta.

Dues de les actuacions, una festa en una habitació d’un hotel de la vila i un “botellon” massiu al Castell Ciuró, han estat notícia en l’àmbit nacional.

111 multes imposades en els dos darrers mesos del 2020

Entre el 25 d’octubre i el 31 de desembre, quan va entrar en vigor el toc de queda i les restriccions de mobilitat primer municipals i després comarcals, Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra van posar un total de 111 sancions a persones que incomplien la normativa establerta. La majoria de multes van ser per no respectar les restriccions de mobilitat i en segon lloc per no dur la mascareta.

Josep Ferrer