L’Ajuntament de Molins de Rei està realitzant, des del mes de juny, diferents actuacions de millora en els dos polígons industrials de la vila: el del Pla i el de Riera del Molí. Els treballs estan subvencionats per la Diputació de Barcelona dins el Pla de Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

En concret, en el Polígon Industrial Riera del Molí, les actuacions previstes són l’adaptació de passos de vianants, el canvi de tapes de clavegueram i l’asfaltatge dels carrers.

En el Polígon Industrial el Pla s’han retirat els baladres situats a la mitgera de la N-340, actuació que ha provocat força crítiques, i s’han adaptat a les persones amb mobilitat reduïda els passos de vianants a la cruïlla Miquel Torelló i Pagès amb Riera can Pahissa.

Les actuacions també preveuen el canvi de les tapes de clavegueram a l’avinguda Barcelona en tots dos sentits, l’asfaltatge de carrers i el canvi de llumeneres per tal de complir amb normatives lumíniques europees. A més, els fanals “seran molt més eficients pel que fa al flux de llum emès i molt més respectuosos amb el medi ambient, gràcies a un consum elèctric menor”, segons es diu en un comunicat de premsa de l’Ajuntament.

Altres actuacions que s’han de fer en els propers mesos són els canvis dels quadres elèctrics i la construcció d’una rotonda en el carrer del Pla amb el carrer Llobregat.

Redacció