L’assemblea del PDeCAT de Molins de Rei ha acordat que els seus quatre regidors -que es van presentar sota la marca de JxCat a les eleccions municipals del 2019- s’incorporin al govern municipal del socialista Xavi Paz.

L’acord entre les dues formacions s’oficialitzarà el divendres 6 de març.

L’aliança entre socialistes i JxCat se suma a les signades recentment pel PSC i JxCat a les ciutats de Vilanova del Camí i Tiana.


Comunicat d’Esquerra Republicana rebutjant aquest pacte:

Esquerra Republicana Molins de Rei lamentem que Junts x Molins hagin desaprofitat l’oportunitat de reeditar un govern independentista a la nostra vila. Tan bon punt es van conèixer els resultats de les eleccions, ens vam oferir i així ho vam fer saber en un comunicat. L’última cosa que desitjàvem era una nova sociovergència a Molins de Rei.
Nosaltres teníem molt clar que preferíem optar per l’oposició que governar amb el PSC i ens sap greu que les prioritats de Junts x Molins hagin estat unes altres.
No entenem que la CUP i Junts x Molins no hagin estat capaços de resoldre les seves discrepàncies a favor de l’independentisme i com a alternativa a pactar amb el PSC.
D’altra banda, com a nous caps de l’oposició seguirem treballant al servei de Molins de Rei.

Molins de Rei, 6 de març de 2020