Comunicat d’ERC Molins en referència a la COVID-19

Ja portem prop de tres setmanes de confinament i per aquest motiu volem reiterar l’oferiment de la nostra secció local per posar-nos a disposició de l’Ajuntament per tal d’ajudar en totes aquelles tasques on puguem ser útils, ja que el nostre objectiu per davant de tot és el bé dels nostres veïns i veïnes.

És per aquest mateix motiu que proposem la creació d’un comitè de crisi politicotècnic que compti amb la representació de tots els grups municipals juntament amb els tècnics adients que puguin aportar els seus coneixements professionals per enfocar plegats com afrontar aquesta crisi sanitària, econòmica, social i humanitària que estem patint.

Satisfets per l’aportació del nostre grup municipal perquè es pengessin cartells informatius amb els telèfons d’atenció per a aquests dies allà on fossin més visibles i identificables, és a dir, a la porta de farmàcies i establiments de proveïment d’aliments, volem proposar que s’estudiï que, tal com es fa amb la zona blava per altres motius, el pàrquing del Mercat sigui gratuït per facilitar el desplaçament, si és necessari, cap a aquest establiment a comprar menjar.

Per últim i en referència al comerç local, volem agrair l’enorme esforç que estan fent moltes botigues de la vila per preparar comandes a domicili a cost zero. Creiem que aquesta iniciativa és un exemple de solidaritat cap als convilatans en contraposició al que estan fent algunes de les grans superfícies, que segueixen cobrant les despeses d’enviament.

Molins de Rei, 2 d’abril de 2020