Comunicat de premsa d’Esquerra Republicana Molins de Rei

El Grup Municipal d’ERC Molins ha presentat una desena de mocions el 2020, la gran majoria d’àmbit local

El Grup Municipal d’ERC Molins ha presentat un total de 10 mocions als Plens que s’han celebrat al llarg del 2020 a l’Ajuntament de Molins de Rei. De les deu, sis han estat aprovades i, el més important, un total de set han estat d’àmbit local, és a dir, de temes relacionats amb els molinencs i molinenques.

El nostre Grup Municipal sempre ha posat les persones al centre de les seves polítiques, tal com queda demostrat en les mocions presentades, que s’engloben en els àmbits de la dona, el comerç, el medi ambient, l’habitatge i l’educació. També volem subratllar que dues de les mocions les hem presentat conjuntament amb altres formacions polítiques de l’Ajuntament de Molins de Rei i és que, com sempre hem defensat i ha quedat demostrat, si anem junts, arribem més lluny. Seguint aquesta línia de treball pro positiu, també ens hem adherit a mocions d’altres grups municipals que consideràvem que defensaven mesures o posicionaments amb els quals hi estàvem d’acord.

El 2020 ha estat un any molt complicat en l’àmbit sanitari, social i econòmic a causa d’una pandèmia mundial que, no ho oblidem, encara no ha marxat. Per això no podem abaixar la guàrdia i cal mantenir, sempre, les mesures de seguretat i precaució per evitar riscos. La salut de tots està en joc; no ens podem relaxar perquè, tal com s’ha comprovat, les conseqüències de la Covid-19 afecten també l’economia i el benestar de molta gent.

Tampoc hem d’oblidar que la repressió de l’Estat espanyol segueix més viva que mai, sense intenció d’aturar-se, amb accions i decisions que demostren que no és justícia, és odi i venjança. En aquest sentit, el Grup Municipal d’ERC Molins vam presentar una moció contra la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, que es va aprovar, i, prèviament, una altra moció conjunta en contra de les sentències al president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras i al president Torra.

Des d’ERC Molins de Rei fem un balanç positiu en la tasca local desenvolupada i seguirem esforçantnos amb un objectiu clar: posar els molinencs i molinenques al centre de les nostres polítiques i fer propostes sempre pensant en el seu benestar.

Secretaria de Comunicació d’ERC Molins

erc