Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Per tal de contenir la propagació de la COVID-19 i amb l’objectiu de protegir la salut dels molinencs i de les molinenques, l’Ajuntament de Molins de Rei ha pres la decisió de suspendre l’activitat completament o parcialment d’alguns dels seus equipaments i serveis

D’acord amb els principis de necessitat i de proporcionalitat de cada territori, i tenint en compte el moment d’emergència sanitària en el qual ens trobem, l’Ajuntament de Molins de Rei informa de la necessitat de tancar, temporalment, alguns dels seus equipaments i serveis i de suspendre, parcialment, l’activitat d’altres.

Els equipaments i serveis que es veuen afectats plenament per la nova normativa i que, per tant, han de romandre tancats són l’Escola Municipal de Música, el Poliesportiu Municipal, la Piscina Municipal, la Sala Gòtica, el Pavelló La Sínia, la Zona Esportiva Ricard Ginebreda, les pistes de petanca, el Club de Futbol Josep Raich, l’Espai jove, el Centre Cívic de l’Àngel, el Centre Cívic del Pont de la Cadena i els Bucs d’assaig.

Centres com la Biblioteca El Molí, La Federació Obrera i l’Espai d’Entitats Collserola romandran parcialment oberts. La Biblioteca municipal únicament oferirà el servei de préstec i devolució; la Federació Obrera servirà com a espai per a la vacunació, per a reunió d’entitats amb un màxim de 6 assistents o per l’activitat desenvolupada pel Consorci per a la Normalització Lingüística. L’Espai d’Entitats Collserola també romandrà obert per a reunions d’entitats.