gilweb

El passat 25 de novembre ens va deixar a l’edat de 76 anys, Lluís Gil Cardús. Casat amb Anna Maria Barza Alsina (al maig havien celebrat 52 anys de casats), era pare de 5 fills (Lluís, Llorenç, David, Jordi i Sergi) i avi d’onze nets.

Malgrat que va dedicar gran part de la seva vida al sector dels embotits i de la carn, va iniciar la seva trajectòria professional venent peix amb una carreta. L’any 1964 va fundar l’empresa Gil Cardús S.A. dedicada a l’elaboració, fabricació i distribució de productes carnis i ibèrics de les marques més destacades del mercat català, nacional i europeu. Els cinc fills continuen la tradició familiar al capdavant de l’empresa.

També va ser un acèrrim defensor i conservador del Mercat Municipal.

Va formar part de la junta directiva de la secció de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei. També va ser col·laborador de la festa dels Tres Tombs i soci d’entitats com la Federació Obrera, el CAU, l’Agrupa i el CEM.

La seva passió pel patrimoni de la vila el va portar a manifestar-se en defensa del Pont de Carles III abans que fos enderrocat.

En Lluís era una persona molt activa, d’esperit jove i incansable, que es delia constantment per donar llum a nous projectes. Un home de caràcter fort, però generós i comprensiu, amant de la seva família, del seu poble i de la seva Catalunya.

Redacció