Nota de premsa de Assemblea de Molins de Rei per la Independència

Amb relació a la Nota de premsa signada per Alfonso Rodríguez, de l’Agrupació Local de Cs, i per Antonio Valverde, del PP de Molins de Rei, en la qual s’anuncia que aquestes formacions han interposat un recurs contenciós contra la presència de la pancarta LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS a la façana de l’edifici de l’Ajuntament, ens plau recordar-los que:

A) El ple municipal, on rau la sobirania del poble, va aprovar per majoria la proposta de penjar-la presentada per tres associacions de la vila (Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Ateneu Mulei).

B) Efectivament, tal i com recullen en la seva nota de prensa, l’edifici de l’Ajuntament és de tots els vilatans. I al ple municipal hi concórren els representants de tots els vilatans, excepte d’aquells que voten partits que no han obtingut el suport suficient, com és el cas del Partit Popular.

C) Que 1 (de C’s) dels 21 regidors de l’Ajuntament interposi un recurs contenciós, judicialitzant així la vida política de la vila, fa pensar que es vol obtenir per la via judicial allò que no s’aconsegueix a les urnes.

Assemblea de Molins de Rei per la Independència

Molins de Rei, 31 de Juliol de 2020

Articles relacionats:

Ciutadans i Partit Popular denuncien a l’Ajuntament per no retirar la pancarta on es demana la llibertat dels presos polítics

“Un Fòrum neutral”