Comunicat de premsa d’Esquerra Republicana Molins de Rei

ERC Molins lamenta les paraules de l’alcalde i el tinent d’alcalde a la ràdio municipal i la descoordinació interna que demostren

Des de la secció local d’ERC Molins de Rei lamentem les afirmacions realitzades per l’alcalde Xavi Paz i el tinent d’alcalde Ramon Sánchez en relació a la nostra proposta de distribuir vals de descompte per incentivar el comerç local i de proximitat de la vila i, al mateix temps, ajudar les famílies de Molins de Rei. Per aquest motiu, exposem amb detall els fets.

El passat 24 de novembre vam enviar una nota de premsa a tots els mitjans locals en què s’informava de la proposta transmesa al Govern municipal de Molins de Rei que consistia en la distribució de vals de descompte amb un valor de 20 euros per família que es podrien utilitzar en establiments locals i de proximitat, per tal de dinamitzar el comerç i l’hostaleria de la vila; així mateix, aquesta iniciativa també havia de servir per ajudar les famílies més vulnerables a causa de la pandèmia de la COVID19.

Aquesta nota de premsa s’envia una setmana després que dos representants del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Molins de Rei es reunissin amb el regidor de Finances del consistori. Deixem constància que la reunió es va celebrar el dimarts, 17 de novembre de 2020, a les 18.45 hores, via telemàtica. En aquesta trobada es transmet la informació pertinent de la proposta i el regidor de Finances es compromet a traslladar-la a l’equip de Govern municipal, ens consta que com a mínim el regidor de Comerç també n’és coneixedor. Ningú del Govern municipal s’ha posat en contacte amb nosaltres encara.

Aquesta setmana, l’alcalde de Molins de Rei, el senyor Xavi Paz, i el tinent d’alcalde, el senyor Ramon Sánchez, asseguren al programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei que no han rebut cap proposta.

Concretament, el dilluns 30 de novembre de 2020, el tinent d’alcalde Ramon Sánchez nega haver rebut la proposta i mostra fins i tot una actitud de certa prepotència quan afirma: “Ja ens ho explicaran bé”, reiterant que ell no ha rebut res i acusant la proposta de “populista”.

Dos dies després, el dimecres 2 de desembre de 2020, l’alcalde Xavi Paz afirma en aquest mateix programa no ser conscient de cap proposta perquè, diu, la secció local d’ERC Molins de Rei utilitza els mitjans de comunicació com intermediaris; un fet que és rotundament fals.

Davant de les afirmacions de l’alcalde i el tinent d’alcalde de la nostra vila, des de la secció local d’ERC de Molins de Rei reiterem que la proposta es va comunicar el passat 17 de novembre al regidor de Finances; al mateix temps mostrem la nostra preocupació davant el greu problema de comunicació interna que hi ha dins l’equip de Govern municipal del qual el Grup Municipal d’ERC no n’és responsable. És evident que hi ha un problema d’organització dins el Govern municipal que pensem cal resoldre pel bé de tots els molinencs i molinenques.

Secretaria de Comunicació d’ERC Molins

 

erc