furgoweb

“Les furgonetes aparquen i paren a on volen, els seus conductors fan el que els dona la gana i tant els hi és si dificulten el pas per la voravia de gent que va amb cotxet o cadira de rodes; és una lluita de fa molts anys i no hi ha manera que ho solucionem”. Així de contundent s’expressa la presidenta de l’Associació de Veïns del barri del Canal, Montserrat Ramírez, farta dels problemes que comporta pel barri l’estacionament d’aquest tipus de vehicles.

Especialment greu és en el carrer Canal de la Infanta, entre el passeig Pi i Margall i el carrer Josep Folqué, “perquè, o bé el cul o bé el morro, sobresurt al damunt la voravia i dificulta el pas de la gent”. L’entitat veïnal va proposar que en aquesta zona s’establís l’aparcament en semibateria “però l’Ajuntament mai ens ha fet cas”. L’Associació de Veïns també ha demanat que en els carrers més amples del barri, Ferran Agulló i Sant Isidre “es posi alguna mena de topalls a les cantonades per evitar que parin les furgonetes”.

Les fotos que il·lustren aquest escrit i que han estat facilitades per veïns del barri, són del dia 5 de maig en el carrer de la Raseta i amb tota probabilitat la furgoneta que es veu estacionada s’hi va estar tota la nit, amb part del morro sobre la calçada i la part posterior ocupant part de la voravia. “Les furgonetes haurien d’aparcar en el polígon industrial El Pla que hi ha molt espai o al descampat que hi ha entre l’institut  i la zona esportiva, però és clar, tothom vol aparcar davant de casa”, conclou Montserrat Ramírez que assegura que estan cansats d’enviar fotografies a l’Ajuntament amb aquest tipus d’infraccions sense que s’hagi fet res per evitar-ho.

Redacció