Després de mesos sense poder entrenar i amb moltes de les proves suspeses per la pandèmia, els nedadors màsters del Club Natació Molins de Rei han pogut tornar a la competició i ho han fet assolint molts bons resultats

El passat 12 de juliol el molinenc Pere Vendrell va quedar en primera posició de la categoria M50 a la Copa Athlon celebrada a Port de La Selva. Va fer un temps de 46 minuts 45 segons per un recorregut de 3.000 metres.

El dia 1 d’agost, el nedador màster Jordi Sanchis va quedar en tercera posició a la categoria M40 de l’Ultraebre Swim Marathon. Es tracta d’una prova de 30.830 metres celebrada al riu Ebre que el nedador del Club Natació Molins de Rei va cobrir amb un temps de 5 hores 15 minuts.

El mateix dia 1 d’agost el molinenc Joan Xambó va participar en la primera prova de les tres que consta la Copa Swim Costa Brava a la localitat de Port de la Selva. Amb un recorregut de 5 km, i amb una mar bastant dolenta, va aconseguir la segona posició de la categoria M50 amb un temps d’1 hora i 14 minuts.

Redacció

Jordi Sanchis
Pere Vendrell
Joan Xambó