Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei crea una càpsula del temps perquè els més petits de la vila puguin omplir-la de dibuixos, cartes dedicades o fotografies inspirades durant l’època de confinament. D’aquí dos o tres anys, es preveu que s’organitzi un acte per exposar totes les obres dels infants participants.

Per poder recordar en un futur el moment actual que estem vivint, el que haurem de fer, primerament, és ser conscients del que vam sentir. Per això, l’Ajuntament proposa als més petits crear una càpsula del temps on emmagatzemar les emocions que els envaeixen  i tot allò els  ajuda a ser més forts i resistents davant el confinament i el distanciament social.

Els nens i les nenes que vulguin participar en aquesta activitat hauran d’enviar un dibuix, una fotografia feta per ells mateixos, un escrit d’ànim a algú que trobin a faltar, l’explicació d’una recepta de cuina, un acudit, la recomanació d’un llibre per Sant Jordi, idees per passar l’estiu o qualsevol altra creació pròpia al correu electrònic d’infància: infància@molinsderei.cat indicant el seu nom complert. A mesura que es vagin reben les creacions, l’Ajuntament les  publicarà a les seves  xarxes socials.

Quan finalitzi el distanciament social i, per tant, es torni a la normalitat, els missatges dels infants es guardaran a la  càpsula del temps i passaran a la història de Molins de Rei un cop s’obri la càpsula del temps del coronavirus.  Es previst que, d’aquí dos o tres anys,  s’organitzi un acte amb els nens i les nenes que hagin participat en aquesta iniciativa, de manera que el més petits podran contemplar les obres que van crear i van voler compartir amb la resta d’infants de la vila durant el confinament domiciliari.