botweb
La Unió de Botiguers de Molins de Rei (Bot-Mol) i el grup d’hostaleria de la vila han arribat a un acord pel qual un gran nombre de restauradors de Molins de Rei s’integren dins del Bot-Mol.

Aquest acord, gràcies a la predisposició i suport de l’Ajuntament, “permetrà que un gran nombre de serveis de la nostra vila uneixin esforços per millorar l’atenció als nostres convilatans”, indiquen fonts de la Unió de Botiguers en un comunicat de premsa. Amb aquesta integració Bot-Mol “passa a ser una associació on s’integra el comerç tradicional amb el de la restauració. Oferirem a partir d’ara la possibilitat de menjar, comprar i gaudir dins d’una mateixa línia d’acció”.

Creada fa més de 40 anys, l’associació de botiguers de la vila “sempre ha defensat la unió d’acció entre els nostres socis i ha prioritzat un servei ampli. La restauració, amb la seva integració, serà un element més integrador; i més en una situació que estem vivint, si no patint, com la pandèmia”.

Tant la presidenta del Bot-Mol, Mireia Sellarès com el representant del sector de l’hostaleria de Molins de Rei, Roger Sánchez coincideixen en indicar que “aquesta integració donarà una empenta positiva en les accions de promoció dels serveis de la nostra vila”.

Redacció