Comunicat de l’equip One To One

El 2020 era l’any en què One To One havia decidit fer el salt a les curses internacionals de ciclisme de muntanya (MTB). Però la pandèmia ho ha impedit. A mesura que anaven passant els mesos la COVID-19 ens ho anava complicant.

Això no obstant els germans Colomina, Josep i Roger, de l’equip One To One Molins de Rei van participar, del 6 al 9 d’agost, a la Colina Triste, la primera prova per etapes de categoria UCI que es podia disputar en plena pandèmia. En aquesta cursa sabíem que estaria el millor del mountain bike espanyol. Així que tot l’equip va carregar la furgoneta plena d’il·lusió i es va dirigir cap a Sòria. Van ser quatre tapes de bogeria lluitant braç a braç amb els millors ciclistes del panorama nacional

Al final la cosa no podia sortir millor del previst aconseguint, dins la categoria Elite, la vintena posició final que ens deixa l’opció de cara a la temporada vinent de poder optar a fer alguna prova de la Copa del Món. En concret després de les quatre etapes disputades els germans Colomina van fer un temps de 14 hores 11 minuts i 37 segons. A la prova hi van participar un total de 106 equips en les diferents categories.

Gràcies al bon paper fet hem estat seleccionats per la Federació Catalana de Ciclisme per participar en els campionats d’Espanya que es disputaran el 19 i 20 de setembre a Valladolid. Creiem que tenim una bona oportunitat per sorprendre i fer un molt bon paper.

One To One volem agrair als nostres patrocinadors, col·laboradors i la gent que de forma interessada ens dona un cop de mà.

One To One