El passat cap de setmana els corredors del Team One To One van viatjar fins a Valladolid per disputar els Campionats d’Espanya BTT XCO.

Va ser un cap de setmana passat per aigua i fang, en el qual els “riders” molinencs van donar el millor de si, tot i les condicions meteorològiques adverses. L’arribada del divendres a la capital de Castella i Lleó ja preveia una climatologia difícil per la cursa.

El dissabte 19 de setembre es va disputar la prova en categoria Sots23, on Roger Colomina representava la selecció catalana de ciclisme. Dos minuts abans de la sortida la pluja va començar i no va parar fins a finalitzar la cursa. En Roger va obtenir la 25a posició, un resultat agredolç que podria haver estat millor. El repte per l’any vinent és millorar aquest resultat.

El diumenge 20 de setembre es va disputar la prova reina en categoria Elit, en la que ens representava el Josep Colomina. Semblava que sortia el sol, però també va acabar sent una prova passada per aigua, en un circuit molt rodat en ser la darrera prova del cap de setmana i en la que força corredors van acabar abandonant. El nostre “rider” va lluitar fins al final i va aconseguir una 38a posició, un resultat també millorable de cara a futures participacions.

Ha estat un cap de setmana irregular en el que els nostres corredors han après una vegada més a lluitar i persistir sigui quina sigui la situació en cursa i en no defallir envers les adversitats. Seguirem treballant i entrenant perquè donin el millor d’ells mateixos i puguin gaudir d’un esport tan bonic com el ciclisme.

Equip One To One