atletesweb
El passat diumenge 30 de maig, atletes del Club Atletisme Molins van participar en el Campionat de Catalunya sub 23 que es va disputar a la pista de l’anella Mediterrània de Tarragona aconseguint una molt bona actuació amb una medalla d’or i tres de plata.

Claudia Camacho es va proclamar Campiona de Catalunya sub 23 dels 200 metres llisos amb una marca de 25 segons i 35 centèsimes, marca que suposa un nou rècord del club. A la mateixa prova Júlia Cuevas va acabar quarta.
A la cursa de 100 metres llisos la Clàudia va aconseguir la medalla de plata amb una marca de 12 segons i 48 centèsimes. Júlia Cuevas va repetir la quarta posició assolida als 200 metres.
L’equip femení de relleus 4x100m, format per Mar Castroviejo, Clàudia Camacho, Júlia Cuevas i Laia Ruiz van obtenir el subcampionat de la categoria, mateixa posició que va obtenir l’equip masculí del mateix relleu 4x100m i que estava format per Marc Pizarro, Roger Junoy, Ferran Pedrola i Aleix Alsina.
Cal destacar els resultats assolits per Mar Castroviejo, cinquena a salt d’alçada i per Xavi Gravalós, setè a la prova de 110 tanques.
Redacció