Carta d’un lector de El Llaç

Veient l’estat d’abandonament dels Aiguamolls de Molins de Rei, estat que es perllonga indefinidament en el temps, he decidit enviar un escrit a l’Ajuntament de la vila i al Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

La carta enviada és aquesta:

Davant del deplorable i denigrant estat de l’”espai natural protegit” Aiguamolls Molins de Rei, els suggereixo que eliminin tots els cartells indicadors de “zona en restauració”, “espai natural protegit”, “aiguamolls Molins de Rei”, “diversitat de la fauna existent”, “habilitació d’una joca per a corb marí gros, instal·lació de 10 estructures artificials per al descans nocturn dels corbs marins durant el període d’hivernada”.

Ni existeixen zones en restauració, ni hi ha aigua en els aiguamolls, ni es construeixen les estructures artificials perquè tampoc existeixen corbs marins, ni hi ha fauna en aquesta zona.

És vergonyós mantenir tota aquesta senyalització en una zona abandonada.

Adjunto fotos il·lustratives a la vegada que demano que es posi en coneixement de la població en general, l’estat actual d’aquesta zona i les previsions de futur.

Albert Arrufat