ancpaluzieweb

Nota de premsa de l’ANC –  Molins de Rei per la Independència

El passat diumenge 14 de març va tenir lloc al pati de l’Agrupa un acte mixt que combinava l’assemblea ordinària de l’ANC de Molins de Rei amb una xerrada de la presidenta del Secretariat Nacional, Elisenda Paluzie. L’acte, que es va dur a terme seguint les normes de seguretat fixades per la pandèmia, va comptar amb una setantena d’assistents.

Durant l’assembla es va tenir un record per a les víctimes de la covid-19. També es va fer memòria de la Conxita Lloret, que ens va deixar a primers de gener; la seva menció va ser seguida d’un llarg aplaudiment. Seguidament es va presentar la maqueta del futur monument a l’1 d’octubre, obra de l’escultora Roser Garriga. Després d’agrair la feina feta a la junta sortint, es va dur a terme la renovació de càrrecs i l’aprovació per unanimitat de la nova junta que, amb voluntat explícita de formar un equip de treball ampli, es compon dels càrrecs i vocals següents: Albert Rodríguez, coordinador; Magda Janés, sotscoordinadora; Jaume Miquel, secretari; Montserrat Comelles, sotssecretària; Lluís Izquierdo, tresorer; Joaquim Vila, sotstresorer; Josep Miquel Hermoso, Anna Rebulà i Amèlia Medina, vocals.  

Elisenda Paluzie es va adreçar als assistents per felicitar-los per l’empenta que representa una renovació de càrrecs en temps com els d’ara, en què l’objectiu de la independència no té una data fixada, i a continuació va parlar de la feina que continua fent l’ANC en l’actual situació política. L’acte es va cloure amb un animat torn de paraules.