Nota de premsa del departament d’Educació_Generalitat de Catalunya

El Departament d’Educació ha nomenat Elena Ferreiro com a nova directora dels Serveis Territorials al Baix Llobregat, en substitució de Francesc Ballester qui ha demanat el cessament per motius personals i familiars, segons han indicat fonts del departament d’Educació.

Ferreiro és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació i diplomada en EGB en l’Especialitat Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona, i també mestra de català. Amb una experiència laboral de 23 anys i 11 mesos en l’àmbit de la funció publica, al 2018 es va incorporar al Departament d’Educació primer com a tècnica docent a la direcció general de Secundària i Batxillerat i, al 2019, com a tècnica docent a la direcció general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital, tasca que ha dut a terme fins al nomenament com a directora dels Serveis Territorials.

En l’àmbit docent, del 2009 al 2018 ha estat professora d’orientació educativa en diferents instituts del Baix Llobregat, essent l’Institut de Torrelles de Llobregat la seva darrera destinació, on es va incorporar el 2013. També va ser assessora LIC al Baix Llobregat entre el 2006 i el 2007. En educació primària, del 2000 al 2006, ha estat mestra especialista en música, en llengua anglesa i professora d’un centre de formació d’adults.