Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei reobre l’edifici, ubicat al carrer Sant Isidre 2, com a Espai d’Infància amb diferents serveis i entitats. El primer en traslladar-s’hi ha estat el servei de Trencaclosques oferint una major capacitat per acollir infants.

 El servei de guarda Trencaclosques ­-adreçat a les famílies amb nens i nenes de 16 setmanes a 3 anys amb necessitats no previstes o puntualsenceta una nova etapa i deixa enrere el local ubicat al Centre Comunitari Pont de la Cadena per traslladar-se al carrer Sant Isidre, número 2, al mateix barri del Canal.

L’avantatge principal d’aquest nou centre, respecte a l’anterior, és que és un espai més ample i adaptat per a infants d’aquesta edat, amb lavabos condicionats per l’edat i un pati exterior. Durant la visita al nou local, l’alcalde, Xavi Paz, ha afirmat que aquest és “un pas més en els beneficis que ofereix l’Ajuntament de Molins de Rei, en aquest cas en el desenvolupament de la infància i en l’assessorament de les famílies”. 

Per la seva banda, la regidora d’Infància i Famílies, Carme Madorell, s’ha expressat molt satisfeta amb el canvi d’espai i els avantatges que comporta. “Estem molt contents. És un espai de respir, on els pares poden deixar els seus fills i filles durant unes determinades hores del dia. En aquesta època de la COVID-19, en què molts avis i àvies estan en situació de risc, és un bon moment per fer-ne ús.”

Aquest canvi d’ubicació permetrà que el MIB pugui fer ús de les instal·lacions o bé, oferir en un futur nous serveis, com el Centre de Desenvolupament Infantil i d’Atenció Precoç (CDIAP). “Esperem que aviat arribi aquest servei a la nostra vila, que encara no hi és i és una llarga reivindicació de moltes famílies”, ha explicat Paz.

Recordem que l’horari d’atenció del servei del Trencaclosques és de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30 h. Per contactar-hi també podeu trucar al telèfon 664 247 769.

Podeu trobar més informació sobre el Trencaclosques a:  www.molinsderei.cat/trencaclosques.