El CN Molins de Rei Sintagmia s’ha proclamat Campió de la Lliga de Primera Nacional de waterpolo masculí en haver-se donat la competició per acabada degut a la COVID-19 i a la impossibilitat de reprendre la competició abans de l’estiu. Aquesta ha estat la decisió presa per la Federació Espanyola de Natació de comú acord amb els 13 equips que formen part de la competició.

Fins al moment de suspendre la competició el CN Molins de Rei Sintagmia havia disputat 16 dels 24 partits de la competició havent obtingut 40 punts, un més que el segon classificat, el Club Natació Sant Feliu i cinc més que el tercer, el Club Natació Rubí. Dels 16 partits jugats, els waterpolistes entrenats per Sergi Pedrerol n’han guanyat 13, n’han empatat 1 i han perdut dos partits amb un total de 192 gols a favor per 137 en contra. Els dos únics partits perduts pels molinencs han estat a la piscina del Claret Askartza i a la piscina municipal davant del Sant Feliu, el seu màxim rival en aquesta competició.

El president del Club Natació, Jaume Mas, es mostrava moderadament satisfet per aquest nou títol, “som campions perquè s’ha decidit acabar la Lliga ara i, en aquest moment, amb 16 jornades disputades els líders som nosaltres”, però adverteix que “havíem de jugar a la piscina del Sant Feliu, equip que ens va guanyar a casa, i tot podia canviar”.

Federació i clubs s’hauran de posar d’acord, en les setmanes vinents, en com s’estableixen els ascensos i descensos de les diferents categories o bé si la temporada vinent es reprèn sense que cap equip pugi o baixi de categoria.

Josep Ferrer