La Junta Directiva del Club Natació Molins de Rei ha decidit renunciar a que l’equip sènior masculí de waterpolo jugui la propera temporada a la Divisió d’Honor, dret que s’havia guanyat en haver quedat campió de la lliga de Primera Nacional.

És el segon any consecutiu que l’equip molinenc rebutja competir en la màxima categoria del waterpolo estatal, si bé la temporada passada  se li va oferir l’oportunitat després de la renúncia dels dos equips que havien quedat per davant del conjunt molinenc a la lliga: el Club Natació Sant Feliu i el Club Natació Rubí.

La impossibilitat de formar un conjunt amb garanties de competir bé a la Divisió d’Honor i voler evitar que es converteixi en un equip ascensor han estat els principals motius de la renúncia. A més a més, es vol seguir treballant amb la base de manera que els jugadors formats al Club puguin arribar al primer equip. “Tot i que tenim jugadors internacionals en categories inferiors, ens falten un o dos anys perquè arribin els resultats desitjats”, apunta el president de l’entitat, Jaume Mas.

Campions de la Primera Nacional

Aquesta temporada 2019-2020, el CN Molins de Rei Sintagmia s’ha proclamat campió de la Lliga de Primera Nacional en haver-se donat la competició per acabada a causa de la COVID-19 i la impossibilitat de reprendre la competició abans de l’estiu.

Fins al moment de suspendre la competició, el CN Molins de Rei Sintagmia havia disputat 16 dels 24 partits de la lliga i havia obtingut 40 punts, un més que el segon classificat, el Club Natació Sant Feliu, i cinc més que el tercer, el Club Natació Rubí. Dels 16 partits jugats, els waterpolistes entrenats per Sergi Pedrerol n’havien guanyat 13, n’havien empatat 1 i havien perdut dos partits, amb un total de 192 gols a favor per 137 en contra. Els dos únics partits perduts pels molinencs van ser a la piscina del Claret Askartza i a la piscina municipal de Molins de Rei davant del Sant Feliu, el seu màxim rival en aquesta competició.

Josep Ferrer

Notícia relacionada:

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Molins de Rei guanya la lliga de Primera Nacional