Comunicat de premsa d’Esquerra Republicana de Molins de Rei

L’Executiva de la Secció Local d’ERC de Molins de Rei comunica que el regidor i portaveu al Ple de l’Ajuntament Marcel López ha hagut de renunciar a la seva acta per motius personals en aquest Ple del mes de maig.

Ha estat un any de legislatura molt intens i estem orgullosos de tot el que hem fet dins i fora del consistori. Per aquest motiu volem agrair molt especialment la tasca feta pel Marcel al costat de tots nosaltres i la seva dedicació a la vila, i li desitgem el millor en aquesta nova etapa.

En paraules del Marcel,

“Amigues i amics, avui faig un pas al costat per atendre la meva prioritat més gran: la meva família, el meu fill. Però ho faig tranquil, sabent que vaig iniciar, amb tota la gent d’ERC Molins de Rei, un projecte en què hi estàvem tots involucrats i decidits a participar. En aquest projecte, hi he dipositat la meva confiança i el meu granet de sorra, i, per tant, crec que seguirà intacte, sense alteracions, amb la transversalitat i diversitat que preteníem. Un projecte d’èxit i que més endavant encara ho serà més.”

Molins de Rei, 25 de maig de 2020