Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

La darrera modificació pressupostària 2020 per fer front a l’emergència social actual va quedar aprovada al Ple ordinari d’octubre, en el qual també es va anunciar la renúncia del regidor Carles Ros, després de 5 anys a la política municipal de Molins de Rei

El Ple ordinari del mes d’octubre va donar llum verda a la tercera modificació pressupostària per fer front a la crisi derivada de la COVID-19 i a combatre els efectes socials i econòmics de la pandèmia.

Es tracta d’una tercera incorporació al romanent per un import de 375.445,26 €, la qual, amb la primera (600.521,95€) i la segona modificació (1.044.447,65€),  ja superen els 2 milions d’euros incorporats al pressupost de l’any 2020.

Alhora, el Ple municipal va donar suport als sectors de la restauració i comerç local en aprovar la moció, amb el vot de qualitat de l’alcalde Xavi Paz, presentada per reclamar ajudes al govern de la Generalitat a fons perdut per a aquests sectors. Aquest grup d’emprenedors representa, sens dubte, un dels sectors més tocats per la COVID-19.

Paral·lelament, el consistori es va adherir per unanimitat al Manifest del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat, amb motiu del Dia Internacional de les Persones Grans 2020 (1 d’octubre). Manifest, a càrrec del Consell Comarcal del Baix Llobregat, que fa èmfasi en la necessitat de reforçar el control a les residències de gent gran arran de la pandèmia de la COVID-19.

El Ple va finalitzar amb la renúncia del regidor Carles Ros Figueras, de la Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa Municipalista (CUP-Amunt), qui va anunciar que deixava la política municipal després de 5 anys com a regidor a Molins de Rei.