Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei 

Molins de Rei fa un pas més endavant per fer realitat la rehabilitació i recuperació del Palau de Requesens al aprovar l’expedient de contractació de la seva obra, tot just la mateixa setmana que el Ministeri de Foment ha anunciat que subvencionarà 1,5 milió d’euros per aquest projecte. 

L’últim ple de l’any 2020 va donar peu a resoldre varies qüestions envers diverses àrees. Entre aquestes, caldria destacar que es va aprovar l’expedient de contractació de l’obra de rehabilitació i recuperació del Palau Requesens, amb un pressupost base de licitació de 3 milió d’euros i una estimació d’execució de 14 mesos. Les obres s’iniciaran el darrer trimestre de 2021 i acabaran a finals de 2022.

Pel que fa a l’àrea de servei a les persones, durant la sessió el ple es va adherir al manifest del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, amb motiu del dia 3 de desembre, i al comunicat conjunt del Dia Mundial de la SIDA 2020, celebrat el passat 1 de desembre.

També es va donar llum verda la pròrroga de la vigència del Pla Local de Joventut 2017-2020 de Molins de Rei. La prorroga d’aquest pla permetrà seguir desenvolupant les politiques de joventut fins l’aprovació del pròxim pla.

En la mateixa sessió plenària, es va aprovar dos nomenaments, el de Ramón Sánchez i el de Miquel Zaragoza com a administradors a l’empresa Molins Energia. Una empresa que ben aviat l’empresa serà 100% pública municipal.

A més, durant la ple, els membres van tirar endavant el reconeixement del desequilibri econòmic provisional de la concessió al CN Molins de Rei per l’ús i aprofitament de la piscina municipal i les instal·lacions que li són pròpies per l’exercici 2020, més concretament la primera esmena, que es va aprovar per unanimitat.

Finalment, i pel que fa a les mocions, es van aprovar per unanimitat de tots els grups municipals l’adhesió a la moció conjunta presentada per Molins Camina-Podem i Molins en Comú per la implantació d’un pla de xoc per atendre les persones sense llar, i la moció per l’adhesió de l’Ajuntament de Molins de Rei a la carta alimentària de la Regió Metropolitana.