El Partit Demòcrata (PDeCAT) i Junts, que a Molins de Rei fins ara s’agrupaven sota el paraigua de Junts x Molins, marca amb què es van presentar a les darreres municipals, han decidit seguir els seus camins per separat després de l’estira-i-arronsa dels darrers mesos entre seguidors i militants d’un partit i altre.

En una entrada al grup de WhatsApp “Associats JuntsxMolins” a la que ha tingut accés El Llaç, s’informa els membres del grup que després d’uns mesos “convulsos políticament” les dues formacions han decidit que “prenguin rumbs per separat” i que “en l’àmbit local les dues formacions tindran representació”.

De fet, tres dels quatre regidors que Junts x Molins té en el consistori, en concret el cap de llista Ramon Sánchez així com Jordi Ensenyat i Jordi Pradell, s’han afiliat a Junts mentre que Carme Madorell segueix militant al PDeCAT. Fonts de Junts han indicat que “el grup municipal es manté unit, no es dividirà en dos, i continuarà treballant per Molins de Rei”. L’actual presidenta en funcions de la secció local del PDeCAT, Marta Munar, seguirà militant en aquest partit.

A la mateixa entrada de WhatsApp abans esmentada també s’informa els membres del grup que aquest s’eliminarà el 30 d’octubre, creant-se dos nous grups “un pels associats i simpatitzants de Junts i altre pels del Partit Demòcrata” i se’ls convida a formar-ne part d’un o altre segons la seva preferència.

Josep Ferrer