Nota de premsa del Col·legi Virolai

Molins de Rei, 22 de gener de 2021

Ahir dijous 21 de gener es va celebrar, via telemàtica, l’acte de lliurament del IV Premi Docent de l’Any, que convoca la Fundació Jordi Sierra i Fabra amb col·laboració de l’Editorial Cruïlla i que enguany ha sigut atorgat al mestre del Col·legi Virolai Paco Moreno.

El Premi Docent de l’Any és una iniciativa impulsada per la Fundació Jordi Sierra i Fabra amb la col·laboració d’Editorial Cruïlla i té l’objectiu de dedicar un reconeixement públic a la feina dels mestres i professors a Catalunya que, amb la seva tasca, es guanyen l’agraïment i l’estima popular als seus centres, barris i poblacions.

El jurat ha destacat la candidatura del docent Paco Moreno “com a exemple rellevant de la força transformadora de l’educació. Donat el moment i la realitat social en què ens trobem, més enllà de valorar un bon docent (que ho són totes les candidatures que hem valorat), volem destacar aquesta no només per haver mostrat una gran professionalitat i coneixement de la seva matèria (que també), sinó per haver sabut generar COMPROMÍS en els seus alumnes, d’amplificar la consciència de ciutadania, de moure i d’anar més enllà de les aules”.

El Col·legi Virolai és una comunitat educativa que forma als alumnes per tal que arribin a ser persones compromeses i que tinguin esperit crític que els permeti ser generadors de canvi a la societat. Eduquem, en un entorn privilegiat, sempre atents a les innovacions pedagògiques, tecnològiques i amb les demandes socials.

Amplia la informació sobre el IV Premi Docent de l’Any:

https://www.cruilla.cat/noticia/premi-docent-any-2020