Comunicat de La Xarxa

Famílies Xarxeres!!

Després de l’aturada no desitjada del mes de març, estem molt contents de poder-vos anunciar que diumenge que ve, dia 25 d’octubre, iniciem la nova temporada d’espectacles familiar al Teatre La Peni…. I comencem ni més ni menys que amb el mag local Sergi Armentano (més conegut pels petits de la casa com a Wowzzy Baboom, el mag del Club Súper 3), que ens presentarà l’espectacle “Il·lusions”.

L’acte es portarà a terme seguint totes les mesures i recomanacions de seguretat en prevenció de la COVID-19, amb una limitació del 50% de l’aforament, per garantir la distància de seguretat entre nuclis familiars. El Teatre de La Peni es prou gran perquè, malgrat les limitacions, hi hagi prou lloc per gaudir tothom.

Per evitar aglomeracions podeu venir a comprar les entrades a la taquilla de La Peni a partir de les 16.30 h, una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Per últim, també us informem que tots aquells que tingueu abonaments adquirits l’any passat, els podreu fer servir per a tres espectacles d’aquesta nova temporada.

Sense més, us esperem aquest diumenge 25 d’octubre a les 17.30 h a La Peni per gaudir, petits i grans, de la màgia del Sergi Armentano.

Salut i Cultura!

La Xarxa – Molins de Rei