El grup Petroli, integrat per nou joves músics molinencs, està cercant finançament per poder publicar el seu primer treball discogràfic. Per aquest motiu han iniciat una campanya de micromecenatge en què prometen “recompenses per a les persones que hi participeu!”.

Tal com expliquen ells mateixos a la web de “Tot Suma”, on fins al 22 de gener es poden fer aportacions per finançar el projecte, “l’estiu del 2018 comencem a fer fressa tot entonant uns versos i rascant uns acords com a bons germans. Un bon dia decidim posar-nos-hi de debò i és quan comencem a assajar i a tocar versions dels nostres grups preferits fins que comencem a crear els nostres propis temes i a actuar davant el nostre fidel públic molinenc. Si us hem de ser sincers, ni nosaltres mateixos sabem l’estil que toquem, una mica com el Carbassot, que fa el que pot. En tot cas, fem el que ens agrada tocar, que al cap i a la fi és l’important. A l’EP hi trobareu sis temes que van des de rock fins ritmes llatins ben sabrosones”.

Petroli està format per Roc Beumala (bateria), Iñigo Laguna (baix), Pablo Calomardo (teclats i guitarra), Ona Ballesté (guitarra), Jordi Llecha (saxo tenor), Martí Tresserra (trompeta), Isaac Torres (trombó), Berta Benedí i Quim Vinyes (veus).

Si voleu més informació podeu trobar Petroli a Instagram (@petroligrup) i a Twitter (@petroligrup) i si això surt bé, a Spotify i a Youtube. I per participar en la campanya de micromecenatge es pot fer a l’enllaç: https://www.totsuma.cat/projecte/1836/ajudans-a-gravar-el-primer-disc-de-petroli.

Redacció