Trio VivoEl grup instrumental de què forma part el contrabaixista molinenc Miquel Àngel Cordero ha presentat el seu primer disc a l’SGAE de Barcelona. A banda de Cordero, la formació està integrada per Miquel Àngel Cordero (contrabaix), Joan Antoni Pich (violoncel) i Carlos Montfort (violí).

Miguel Ángel Cordero és un músic contrabaixista multidisciplinar que ha participat en diverses orquestres clàssiques i cobles. També ha acompanyat cantants com Lídia Pujol, Serrat, Noah, Miguel Poveda… a més d’intervenir en diverses produccions de teatre musical i televisió. Com a músic free-lance coincideix amb Carlos Monfort i Joan Antoni Pich en la formació que acompanya la cantant Sílvia Pérez Cruz i decideixen formar el grup Trio Vivo.

El grup alterna temes originals amb arranjaments d’altres autors i improvisacions. Trio Vivo cerca la comunicació amb el públic per provocar-li la emoció. En el seu eclèctic repertori hi podem trobar peces que van des del blues a la música contemporània, a més de la utilització de pedals i altres recursos electrònics.

Tal com vam comprovar ara fa un any amb la seva actuació a la vila dins del cicle Daltabaix, en el seu espectacle s’hi inclouen comentaris de caire còmic que afegeixen un to distès a les seves interpretacions, en contrast amb la seriositat de la seva relaxant proposta musical.

Romà Català_el llaç nº548 Octubre 2018