COMUNICAT A TOTES I TOTS ELS MEMBRES, AMIGUES I AMICS DE L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA DE MOLINS DE REI (COVID-19)

Molins de Rei a 14 de març de 2020

Davant la situació actual de pandèmia provocada pel coronavirus, el ràpid deteriorament de la situació, les mesures preventives i recomanacions generalitzades que s’estan prenent per les autoritats sanitàries i civils, incloent les directrius del Departament de Justícia: Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament i les nostres institucions (FEREDE, FIEIDE, Consell Evangèlic), el Consell de l’Església ha decidit cessar totes les activitats comunitàries programades, cultes, trobades, recollida d’aliments, etc., que s’anaven a realitzar de forma presencial , durant els propers 15 dies.

Seguirem informant els membres a través del correu electrònic, WhatsApp, i xarxes socials, així com qualsevol altre mitjà que estigui al nostre abast.

Tot i la situació, el Pastor i el Consell de l’Església continuen vetllant per totes les persones i estem a la disposició dels germans, amics i veïns de la nostra vila, per tractar les necessitats espirituals i materials, fins a on les nostres possibilitats i forces arribin.

Tinguem cura els uns dels altres aquestes setmanes, sobretot tinguem cura dels més desfavorits: gent gran, gent sola, etc…

En nom de Consell de l’Església, el vostre pastor, Mariano Heredia.

 

SI NECESSITES AJUDA, POTS CONTACTAR AMB NOSALTRES A TRAVÉS DE:

info@evangelicamolins.org / spai@evangelicamolins.org
650 70 96 24
644 50 18 10

www.evangelicamolins.org