caritasweb

El col·legi Manyanet ha aportat a Càritas Interparroquial de Molins de Rei un total de 1.725 euros. Aquesta és la quantitat recollida entre els alumnes i famílies d’aquest centre educatiu de la vila en la campanya que es va fer per iniciativa d’un grup de professors que va comptar amb el vistiplau de la direcció i el claustre de docents.

El col·legi Manyanet col·labora tradicionalment i de forma molt activa en la campanya de recollida d’aliments de Nadal de Càritas. Aquest any, a causa de la pandèmia aquesta col·laboració s’havia posposat per més endavant i finalment van decidir fer-ho en el mes de març.

Càritas Interparroquial de Molins de Rei, “en nom propi i de les persones beneficiàries, agraeix profundament a la direcció, als professors, als pares i mares aquest gest i, sobretot, als alumnes per la seva generositat que ens encoratja en el nostre compromís i en la nostra tasca”, s’afirma en un comunicat de premsa i afegeix que “aquesta bella acció dels alumnes del col·legi Manyanet, juntament amb la d’altres centres escolars de la nostra vila que, tradicionalment col·laboren amb Càritas, evidencien la sensibilitat solidària dels nostres infants i joves”.

Redacció