petancaweb
El Club Petanca Incresa-El Canal ha adreçat un escrit a El Llaç on reclama a l’Ajuntament que faci millores a les seves instal·lacions per tal de poder practicar en condicions aquest esport.

En concret, el president del club, Florenci Buenestado, demana que es construeixi una petita caseta o mòdul d’obra, en la qual hi hagi un vàter per poder fer les necessitats primordials. Aquest mòdul es podria posar al costat de les pistes de joc i a prop d’on hi ha instal·lada una font d’aigua, segons explica Buenestado.

Actualment els assidus d’aquestes instal·lacions no disposen d’un lloc on poder fer les seves necessitats -cal recordar que la majoria són persones ja jubilades- i en cas d’urgència s’han de dirigir a algun dels bars de l’entorn i demanar poder fer servir els seus serveis. Una altra opció és emprar el lavabo de l’Associació de Veïns del Canal, que està al costat, però a causa de la pandèmia el local ha estat tancat al públic.

Una altra de les peticions que fa el president del club és poder delimitar tot el perímetre dels camps de joc amb una tanca metàl·lica d’uns dos metres d’alçada per evitar que la quitxalla entri en el seu interior per jugar amb la grava que hi ha a les pistes.

Actualment només hi ha un petit mur de poca alçada que els joves el fan servir com a seient i aprofiten per fumar. Les burilles de les cigarretes les llencen a terra sense cap mena de miraments, segons explica Buenestado.

Text i fotografies: Vicenç Joan Camps