gimweb30

Elena I. Domínguez i Eva Villanova acaben primera i tercera de la general de les seves categories

Terrassa va acollir, el passat 22 i 23 de maig la Segona Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística nivell Via Olímpica (VO). Les gimnastes del Club Gimnàs Molins de Rei van assolir els següents resultats:
A VO 3, Julia Abril va quedar 25a a la general i 11a en salt; Martina Vendrell va acabar 37a de la general i Ariadna Ropera, 40a. Aquestes tres gimnastes van assolir la setena posició per equips.
A VO 4, Ariadna Soriano va quedar 15a a la general i va obtenir la segona millor nota a l’aparell de salt.
VO 5, Elena I. Domínguez va quedar primera de la general, va obtenir la millor nota a salt i barra, la segona a paral·leles i la tercera a terra; Ona Ollé va obtenir la 6a posició a la general i va aconseguir la millor nota a paral·leles; Paula Díaz va ser 18a de la general i va aconseguir la 7a millor nota a l’aparell de barra; mentre que Carlota Tomás va ser 30a a la general i va aconseguir la tercera millor nota a paral·leles. El Club Gimnàs Molins de Rei va guanyar el títol per equips d’aquesta categoria.
A VO 7, Eva Villanova va acabar tercera a la general aconseguint la segona millor nota a salt, la tercera a paral·leles i barra i la quarta a terra.
A VO 8, Aina Aguilar va acabar 7a a la general i va aconseguir la cinquena millor nota a salt i la novena a paral·leles; Marina Olmo va ser 8a de la general obtenint la tercera plaça a barra; Xènia Coronas va acabar 10a a la general, aconseguint la segona posició a barra. L’equip format per aquestes tres gimnastes va acabar en segona posició de la categoria.
A VO 10: Olga Romero va quedar 4a a la general i va aconseguir la millor nota a barra, la quarta a paral·leles i la setena a salt.
Redacció