Article de El Llaç nº 566

Enguany, i després de molts i molts anys d’espera, el Club Gimnàs Molins de Rei estrenava per fi les seves noves instal·lacions a la Zona Esportiva Ricard Ginebreda i semblava que tot garantia una temporada exitosa per al Club, però, malauradament, el passat 31 de juliol, i després del tancament total de les instal·lacions des del passat mes d’abril a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19, es donava per finalitzada la temporada 2019-2020 sense entrenaments ni competicions.

Aquesta temporada, el Club només ha pogut participar en alguna competició amistosa i en la Primera Fase de la Copa Catalana, que és la competició classificatòria per al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística. La resta de les fases van quedar anul·lades o aplaçades a la temporada vinent.

Tot i la clausura de les instal·lacions, l’equip tècnic va treballar per organitzar-se i adaptar-se a la situació, i  trobar la manera de seguir amb els entrenaments a distància i no presencials per tal de mantenir al màxim la forma física de les gimnastes, ja que en aquest esport és la base de tot. Gràcies a la constància, a l’esforç i a la responsabilitat de les gimnastes envers aquests entrenaments en línia, no tot es va perdre i no ha estat tan dura la represa dels entrenaments a les instal·lacions un cop les fases de desescalada la van permetre.

A mitjan juny es van poder reprendre els entrenaments amb les gimnastes de competició, seguint de manera estricta els protocols d’higiene i de distància de seguretat marcats pels òrgans oficials i el Departament de Salut.

A finals de juny també es va fer el Casal d’Estiu. El cos tècnic assegura haver vist una gran consciència i respecte per part de les participants envers la situació i les normes marcades a seguir per vetllar per la viabilitat de l’activitat, i així el Casal i els entrenaments d’estiu van esdevenir tot un èxit.

El passat 24 d’agost, després d’unes merescudes vacances, les gimnastes de competició reprenien de nou els entrenaments per tal de preparar-se i fer front a un calendari atapeït, ja que afronten totes les competicions aplaçades de la temporada 2019-2020 i les de la nova temporada 2020-2021.

Amb vista a la nova temporada, seguint sempre les restriccions sanitàries i la normativa del moment a causa de la situació de la COVID-19, a principis de setembre el Club Gimnàs Molins de Rei ha començat la nova temporada a la Zona Esportiva Ricard Ginebreda per a totes les categories i gimnastes que en formen part i s’ha obert la fase d’inscripcions per a noves gimnastes.

Club Gimnàs Molins de Rei

Cedida pel Club Gimnàs Molins de Rei