Amb l’exitosa projecció de Parásitos, el passat 28 de febrer retornava el Cineclub i l’activitat cinematogràfica a Molins de Rei. Teníem tota la il·lusió i una nova programació que, malauradament, vam haver d’anul·lar a causa de la COVID-19.

Ara, amb les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya, podem tornar-hi sota unes condicions de seguretat que redueixen l’aforament i ens obliguen a un seguit de normes d’higiene i comportament que entre totes i tots haurem de complir. La cultura és segura si ens atenem a les recomanacions que trobareu detallades més endavant.

Després d’uns mesos d’impàs cinematogràfic, reprenem la nostra activitat.

Programació de tardor 2020

Lo que arde

16.10.20 – 22 h / La Peni​

Espanya, 2019 / VOSC

Direcció: Oliver Laxe

Intèrprets: Amador Arias, Benedicta Sánchez

Ningú no espera l’Amador quan surt de la presó després de complir condemna per haver provocat un incendi. Torna a casa, un llogaret perdut de les muntanyes de Lugo, on tornarà a conviure, al ritme assossegat de la natura, amb la seva mare, Benedicta, la seva gossa Luna i les seves tres vaques.

Retrato de una mujer en llamas

30.10.20 – 22 h / La Peni

França, 2019 / VOSE

Direcció: Céline Sciamma

Intèrprets: Noémie Merlant, Adèle Haenel

França, 1770. Marianne, una pintora, rep l’encàrrec per fer el retrat de noces d’Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent i que té seriosos dubtes respecte del seu proper matrimoni. Marianne l’ha de pintar sense que ella ho sàpiga i per això es dedica a seguir-la i a investigar la seva personalitat.

Sin olvido

20.11.20 – 22 h / La Peni

Eslovàquia, 2018 / VOSE

Direcció: Martin Sulík

Intèrprets: Peter Simonischek, Jiří Menzel

Ali Ungár, un intèrpret de 80 anys, viatja a Viena en busca de l’exoficial nazi que podria haver executat els seus pares a Eslovàquia. Només troba al seu fill Georg, un jubilat vividor que s’ha distanciat del passat del seu pare, però la visita d’Ali desperta el seu interès i els dos homes emprenen un viatge a través d’Eslovàquia, a la recerca de testimonis supervivents de la tragèdia.

Normes de seguretat

Per garantir la seguretat dels assistents és important seguir en tot moment les recomanacions de La Peni i el Cineclub, en especial aquestes de caràcter general:

  • Es recomana la compra telemàtica d’entrades.
  • Arribeu amb temps, eviteu aglomeracions i respecteu la distància de seguretat
  • Seguiu els recorreguts marcats i respecteu la distribució dels seients disponibles
  • Utilitzeu el gel hidroalcohòlic a l’entrada
  • Porteu la mascareta durant tota l’activitat
  • No us aixequeu de la butaca mentre dura la sessió
  • Feu la sortida esglaonada començant per les files més properes a la porta

En compliment de la normativa es prendrà nota del nom i número de telèfon de tots les persones assistents.

Venda d’entrades

Per seguretat s’ha reduït l’aforament de la sala a un 50% de la seva capacitat i recomanem fer la compra d’entrades amb previsió i telemàticament sempre que sigui possible.

Venda anticipada a través del portal d’internet Entrapolis (a partir del dilluns de la mateixa setmana de projecció de la pel·lícula)

Venda anticipada presencial a La Peni (de dilluns a divendres, de 16h a 20h, la mateixa setmana de projecció)

Venda abans de la sessió (el dia de la projecció, a partir de les 21h, si no s’han exhaurit en la venda anticipada).