Comunicat del Club Esportiu Molins de Rei 2015

El C.E. Molins de Rei 2015 comunica que en l’Assemblea General Ordinària del Club, celebrada el passat Dijous 28 de Gener de 2021, s’ha aprovat la separació de les seves dues seccions que passaran a ser entitats independents.

La proposta de separació de les dues seccions presentada per la Junta Directiva a l’assemblea i que va ser ratificada amb els vots a favor de tots els socis assistents, es va veure com la millor via per a poder respondre i atendre les necessitats específiques de les dues seccions, les dinàmiques de creixement i singularitats tant en el moment present com pel futur.

La separació serà efectiva al final de l’actual Temporada 20/21, i es concreta amb l’escissió de la Secció d’Hoquei creant una entitat nova, «Club Hoquei Molins de Rei», mentre que la secció d’Handbol heretarà la identitat fiscal del C.E Molins de Rei 2015 i canviarà de nom per passar a ser el «Club Handbol  Molins 1944»

La Junta del Club Esportiu Molins de Rei treballarà a partir d’ara i fins a final de temporada per portar a terme aquesta decisió de l’Assemblea i fer-la efectiva.