coninfweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

El Consell d’Infants és un espai que permet la participació dels nens i les nenes, en el qual els més petits poden expressar les seves opinions i els seus interessos en tots els àmbits de la vida que els afecten.

El passat dissabte 20 de març es va dur a terme el tancament de curs del cinquè Consell d’Infants, a la sala d’actes de la Federació Obrera. Un consell en què, novament i per 5è any consecutiu, l’Ajuntament de Molins de Rei va encoratjar i proposar als infants de la vila a oferir millores per alguns dels espais públics del municipi.

En aquesta edició, els consellers i les conselleres han estat els i les alumnes de 6è de Primària i 1r d’ESO dels diferents centres educatius i entitats de lleure de Molins de Rei. Les conselleres -que van tenir un paper protagonista en l’organització de l’acte- van exposar la feina feta, tot presentant les 15 propostes de canvi a la vila.

A l’acte també van participar la regidora d’Infància i Famílies, Carme Madorell, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, i l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, qui en finalitzar l’acte va voler agrair la feina feta al  Consell d’Infants i als nens i nenes col·laboradors després de 2 anys treballant i involucrats en els projectes de millora a Molins de Rei.