Comunicat de premsa d’Esquerra Republicana Molins de Rei

Molins de Rei, 25 de novembre de 2020

Des de la secció local d’ERC Molins de Rei proposem al Govern municipal la distribució d’un val de descompte de 20 euros per família per utilitzar en establiments locals i de proximitat i d’aquesta manera dinamitzar el comerç i l’hostaleria de la ciutat, a més d’ajudar les famílies més vulnerables a causa de la pandèmia.

Des de l’inici de la pandèmia, la secció local d’ERC a Molins de Rei s’ha preocupat d’una manera propostiva per incentivar el comerç local i buscar suports per a aquells que estan patint més directament les conseqüències d’aquesta aturada forçosa. En aquesta segona onada, la desescalada s’haurà de fer en tot moment d’acord amb les dades que indiquin l’evolució de la pandèmia i, per a molts sectors, l’obertura amb restriccions d’aforament no els permetrà compensar les pèrdues que ha suposat aquest tancament més recent.

A ERC Molins de Rei en som conscients, i per això hem anat a negociar amb el Govern municipal una proposta per dinamitzar el comerç i l’hostaleria local i de proximitat. La proposta que hem enviat consisteix en la distribució d’un val de descompte de 20 euros per a cada família que només es podrà utilitzar en establiments que fomenten el comerç de proximitat de Molins de Rei, per tant, no inclou les grans superfícies. Una iniciativa que ja s’està fent a localitats com Sant Cugat del Vallès i Reus, ciutats amb govern municipal d’Esquerra Republicana.

Pensem que aquesta és una campanya que pot beneficiar tant als comerços de proximitat, incrementant les seves vendes, com a les famílies, sobretot les que s’han vist més perjudicades per aquesta situació que estem vivint, com ajut per a les compres del dia a dia.

Des d’ERC Molins de Rei ja hem comentat la proposta amb diverses associacions de comerços de la nostra vila per poder tirar-la endavant.

Considerem que hi ha romanents per poder ser destinats a pal·liar els efectes de la COVID-19 i aquesta proposta podria ser una opció. Des d’ERC Molins de Rei esperem que el Govern municipal s’avindrà a treballar-la amb nosaltres. Si no és així, haurem de buscar altres fórmules, com la presentació d’una moció, per continuar lluitant pel que considerem que és positiu i beneficiós per a molt bona part de la població molinenca.

Secretaria de Comunicació d’ERC Molins

erc