El president de la Unió de Botiguers de Molins de Rei (Bot-Mol), Jesús Cardona, va presentar la seva dimissió el passat 13 d’octubre en una reunió de junta programada per aquell dia.

En una carta adreçada als associats Cardona afirma que deixa la presidència “per motius professionals i familiars” i assegura que “ha estat un honor” presidir una institució “amb més de 40 anys d’història”. El ja expresident del Bot-Mol agraeix “el suport a l’entitat de tots els associats i sobretot el vostre esforç en aquests moments difícils per l’economia del país”. I s’acomiada desitjant “la màxima prosperitat dels vostres comerços”.

Vicenç Cucurull, de la tintoreria City Sec, fins ara vicepresident primer de la Unió de Botiguers, assumeix la presidència de la Junta Gestora fins que es pugui fer una assemblea de socis per escollir el nou màxim responsable de l’entitat.

Aquest és el contingut de la carta que Jesús Cardona ha adreçat als socis del Bot-Mol:

Benvolguda associada, benvolgut associat,

El proppassat 13 d’octubre vaig presentar la dimissió com a president de la Unió de Botiguers de Molins de Rei en el transcurs de la reunió de Junta programada per aquella data. En un ambient serè i de cordialitat vaig exposar  els motius professionals i familiars que han portat a prendre aquesta decisió.

A partir d’aquests moments assumeix la presidència el vicepresident primer.

El Bot Mol és una institució amb 40 anys d’història i ha estat un honor  presidir-la.  Vull agrair a cadascú de vosaltres el suport a l’entitat i sobretot el vostre esforç en aquests moments difícils per a l’economia del país. Us desitjo tota la salut per a vosaltres i les vostres famílies i la màxima prosperitat dels vostres comerços.

Resto a la vostra disposició i de la Junta per a tot allò que pugui ser útil.

Una abraçada

Jesús Cardona Alari

Jesús Cardona Alari